home over-henk nieuws contact

Aad Piraat

Voor boekingen van Aad Piraat klikt u hier.

Aad Piraat is op zoek naar nieuwe bemanning voor zijn schip "De Eendracht". De kinderen leidt hij op tot echte piraten. Zij beleven een spannend avontuur, waarin zij een actieve rol spelen. In een uur leren zij alle gevaren en geneugten van de zee kennen. Een groot meeleef-avontuur over het leven van echte piraten.

Piratenavontuur
Aad Piraat vertelt en zingt over de gevaren van de zee. Over Kapitein Spetter, die met zijn schip op de rotsen te pletter sloeg, maar weer vrolijk terug naar zijn huis zwom. Over piraat Pinkelien, een piraat van maar een meter tien, die zichzelf omhoog schoot naar de zon en in China landde in een regenton. En ook over Kapitein Kreel, die in de golf van Biskaje werd overvallen door wel tweehonderd haaien. Hij sloeg ze twee aan twee, het is echt waar, zo met hun koppen hard tegen elkaar. En in een kwartier was hij daarmee weer klaar.

Piratentoverkracht
Aad Piraat bewijst dat piraten toverkracht bezitten. Het kleurboek van Kapitein Haak, een buikspreekact met een getekende zeerover en een spannend zwaardgevecht met ballonzwaarden. De piratenkandidaten blijken ook piratentoverkracht te hebben, zij toveren met iedere truc mee. Enkele piraatjes mogen zelfs op het podium komen helpen.

Piratenliedjes en de piratendans
Aad Piraat bezingt zijn talloze avonturen. De kinderen kunnen alle coupletten moeiteloos meezingen. In de piratendans gaan alle voetjes van de vloer en zingen de piratenkandidaten Lalalalalala Boemboemboemboem. Alle liedjes en de dans staan op een leuke CD. Aad Piraat kan die signeren en aan de kinderen meegeven.


Bel voor info: 06-53644066